3 Detox Tips voor een Stralende Huid

Heb jij wel eens deelgenomen aan Tournée Minérale of heb je de intentie om er dit jaar voor te gaan?

Deze maand is het zover, want dan gaan er weer meer dan 100.000 Vlamingen een alcoholvrije maand tegemoet.

Wij zien het als een ideale maand om ook je huid extra zorg te geven. Je huid is je grootste orgaan en het enige dat rechtstreeks in contact met de buitenwereld staat. Ze is een open boek, want wat je aan de buitenkant ziet, komt van binnenuit. Slaap je bijvoorbeeld weinig, drink je vaak alcohol of eet je ongezond, dan dan uit zich dat meteen op je huid.

In deze blog willen wij je graag stimuleren om tijdens deze detox-maand extra zorg te dragen voor je huid. Zie het als een uitdaging, waarbij jij vooral veel kan winnen.

A healthy glowing skin for the win!

Bruiloft, Communiefeest of Lentefeest?

Onze 3 tips voor een stralende huid tijdens deze detox-maand

Tip 1: Een stralende huid van binnenuit

Je huid binnenin voeden met de juiste voedingsstoffen is even belangrijk als wat je op je huid aanbrengt. Dat kan je doen met gezonde voeding die je aanlengt met huidsupplementen.

Wij bieden je een 28-daags supplementensysteem dat een droge of vochtarme huid van binnenuit ondersteunt. Dit supplementensysteem bevat 28 pods met daarin 5 essentiële supplementen voor een gehydrateerde, gladde, soepele en stralende huid.

Kom langs en ontdek de Skin Moisture IQ!

Liever geen extra voedings- of huidsupplementen? Drink dan een kopje detox-thee.

Deze thee heeft een reinigende en zuiverende werking tijdens een detox-kuur of tijdens het diëten. Hij activeert daarnaast het metabolisme, helpt afvalstoffen af te vloeien en verbetert de vetverbranding.

Tip 2: De ultieme detox-behandeling

Wil je een stap verder gaan voor een stralende huid op een ontspannende manier? Ontdek dan eens wat onze detox in gelaat- en lichaamsverzorging voor je kan betekenen.

Tijdens deze behandeling werken wij met de producten van Susanne Kaufmann. Je start met een heerlijk kopje detox-thee en eindigt met een gelaatsmassage. 

De Detox Face & Body Treatment houdt in:

  • Kopje detox-thee
  • Voetbad met detox-kristallen
  • Voetmassage en voetscrub met detox-zout
  • Verstevigende beenmassage en beenscrub met detox peeling
  • Rug-, nek- en schoudermassage
  • Enzyme Peeling en lymfedrainage van je gelaat
  • Gelaatsmassage + ultrasoon, dagverzorging
  • Detox Face & Body Treatment (120 min): €160

Detox Face & Body Treatment

Tip 3: Laat je handen stralen

Ook je handen verdienen alle liefde en hydratatie. Heb je te maken met ruwe en droge handen, dan heb je misschien wel interesse in een paraffinebehandeling.

Paraffine is een was die bij verhitting verandert in een olie. Wanneer je je handen in een bad van deze warme olie dompelt en weer laat afkoelen, vormt de paraffine een afsluitend laagje om de huid. Het stimuleert je doorbloeding en voedt je huid. Als resultaat krijg jij zachte en gehydrateerde handen.

Hoe werkt het?

Wij zetten je eerst in een ontspannen ruimte waar jij je handen enkele keren in een paraffinebad dompelt. Daarna volgt de pakking met een warme handdoek en kan de paraffine z’n werk doen. Na een half uurtje hebben je handen alle voedingsstoffen opgenomen en verwijderen we de paraffine.

Wil jij ook zachte en gehydrateerde handen?

Reserveer je paraffinebehandeling

Wil jij graag ondersteuning voor een stralende huid?

Onze schoonheidsspecialistes adviseren je graag