Schoonheidsinstituut

Huidverbetering

 

Een gelaatsbehandeling is de beste manier om de gezondheid van je huid te bewaren.

Echter, doorheen de jaren komt je huid in contact met diverse invloeden (denk maar aan medicatie, stress, zonlicht etc.), waardoor huidproblemen ontstaan.

Om pigmentvorming, fijne lijntjes of andere diepere problemen aan te pakken, willen we net een stapje verder gaan en werken naar zichtbaar verschil. Deze vorm van skincare valt onder een speciale noemer: huidverbetering.

Gelaatsbehandelingen zijn onze ultieme specialisatie, waardoor we bij Parfumerie Dierckx een diepgaande kennis en een breed aanbod van huidverbeterende skincare hebben.

Wat is huidverbetering precies?

Met huidverbetering gaan we de resultaten van je behandelingen naar een hoger niveau tillen, waarbij we streven naar een diepgaande aanpak.  We bekijken de dieperliggende oorzaken van jouw huidproblemen en zoeken samen met jou naar de beste langdurige oplossingen. 

Zowel voor onze behandelingen als producten voor thuisgebruik, kiezen we voor hoogwaardige ingrediënten waarvan de werking keer op keer is bewezen. Door deze ingrediënten in te zetten op het juiste moment van de dag, in de juiste dosering en in hun meest kwalitatieve vorm, kunnen ze de resultaten bieden waarvoor ze ontwikkeld zijn.

Doorheen de jaren heeft de wondere wereld van gelaatsverzorging een enorme transformatie gekend, van een verzorgende functie naar ware huidverbetering. Bij Parfumerie Dierckx blijven we ons verder specialiseren en ontwikkelen met de nieuwste opleidingen om jouw huidconditie naar het hoogste niveau te tillen.

Welke resultaten mag ik verwachten van huidverbeterende behandelingen?

Een cosmedische aanpak betekent dat we een stap hoger werken dan tijdens klassieke behandelingen. Dit tot aan het niveau waar een arts dient in te grijpen. Hier valt pigmentvorming, ageing, gevoeligheid, droogte, (bepaalde gradaties van) acne en andere huidproblematiek onder.

De resultaten van huidverbeterende skincare zijn persoonlijk gebonden. Afhankelijk van de diepte en de oorzaak van je huidprobleem, kunnen we een verwachtingspatroon bepalen. 

Daarom starten we ieder traject met een diepgaand intakegesprek. Tijdens dit moment kijken we samen naar verbeterpunten en gaan we op zoek naar de oorzaken van bepaalde problematieken. Nadien bekijken we samen welke resultaten voor jou mogelijk zijn onder onze huidverbeterende begeleiding.

Hoeveel tijd is er nodig voor resultaat?

70% van het resultaat bereik je thuis in de badkamer door dagelijks je huidverbeterende skincare routine toe te passen. De overige 30% pakken wij aan tijdens professionele behandelingen.

De behandelingen  laten ons toe om op een veilige maar krachtige manier dieper in te zoomen op bepaalde zones of problemen.

Voor de eerste resultaten, adviseren we een gewenningsperiode van 4 tot 6 weken. Tijdens deze periode hebben we de eerste gezondheidsvoordelen bereikt, nadien bouwen we verder naar een dieper resultaat.

Ook hier is het persoonlijke huidverhaal de allesbepalende factor.

Onze huidverbeterende behandelingen

Toen we bij Parfumerie Dierckx ervoor kozen de stap te maken naar huidverbeterende skincare, bleef ons motto staande: ‘alleen het beste is goed genoeg’. Daarom kozen we resoluut voor twee baanbrekende merken in de cosmedische sector: Environ van dr. Fernandez en het Zwitserse Cellcosmet.

Dr. Fernandez is een arts die zijn carrière volledig heeft toegewijd aan onderzoek in huidverbetering. Zijn grote ontdekking is de kracht van Vitamine A, het ingrediënt waar de gezondheid en ontwikkeling van onze huid op valt of staat.

Door dagelijks Vitamine A te combineren met andere vitaminen, peptides en meer krachtige werkstoffen, transformeert je huid in sneltempo. Tijdens behandelingen werken we met unieke apparatuur om huidverbetering op topniveau te bereiken.

De grootste troef van Environ is niet alleen de kracht van de ingrediënten, maar ook de manier waarop ze worden ingezet. Door het unieke Vitamine STEP UP System laten we je huid stapsgewijs wennen aan de kracht van vitaminen. Zo voorkomen we gevoeligheden of andere huidongemakken tijdens het streven naar maximaal resultaat.

Behandelingen

 

ENVIRON IONZYME® DF II APPARAAT
Het Environ Ionzyme DF apparaat is speciaal ontworpen voor het verbeteren van de opname van de hoge doses vitaminen die de Environ-serums bevatten, en dit dankzij de combinatie van hightech geluidsgolven (sonoforese) en zachte elektrische impulsen (iontoforese). Die opnamemogelijkheid van de stoffen is cruciaal voor huidverbetering. Hierdoor wordt de collageenproductie zeer intens gestimuleerd waardoor lijntjes vervagen en de elasticiteit toeneemt.
De Ionzyme DF behandelingen bieden spectaculair effectieve resultaten bij de behandeling van puistjes, littekens ten gevolge van puistjes of waterpokken, rosacea, couperose, droge en gevoelige huid, pigmentvlekken, littekenweefsel, rimpels, fijne lijntjes en door zon beschadigde huid.

CONSULTATION DISCOVERY
Je eerste behandeling. Tijdens deze behandeling wordt na een uitgebreide huidanalyse de huidconditie exact bepaald en persoonlijk advies gegeven.  €80

ESSENTIAL YOUTH RESET
Helpt het aanzien van fijne lijntjes, schade van de zon en huidverslapping te verzachten. €100

ESSENTIAL MOISTURE BOOST
Werkt op de fijne lijntjes die veroorzaakt worden door dehydratatie en maakt de diepere huidlagen voller.  €95

ESSENTIAL COMFORT CALM
Ideaal voor een gevoelige, geïrriteerde huid. Werkt kalmerend en laat de huid terug stralen. €95

ESSENTIAL RADIANCE REVEAL
De oplossing voor een zon beschadigde of gepigmenteerde huid.  €95

ESSENTIAL VITAMIN TOUCH
Een ontspannende behandeling met essentiële vitaminen die de guid weer gezond, stralend en veerkrachtig maken.  €80

ELECTRO-SONIC FOCUS-ON BEHANDELINGEN
Deze korte maar intensieve behandelingen focussen op een specifiek huidprobleem op een specifieke huidzone.
FOCUS-ON FROWN  €50
FOCUS-ON EYE  €50
FOCUS-ON TEXTURE  €50
FOCUS-ON EVEN TONE  €50
FOCUS-ON ACNE  €50
FOCUS-ON ROSACEA  €50
FOCUS-ON FILLER €50

COOL PEEL BEHANDELINGEN
De unieke cool peel technologie is een niet-invasief, intelligent huidvernieuwingssysteem om de huid veilig en efficiënt te verfijnen, vernieuwen en verhelderen. Geniet van een echt, blijvend verschil op de huid.
YOUTH RENEW COOL PEEL(60′) €90
YOUTH RENEW COOL PEEL (90′) €115
MOISTURE BOOST COOL PEEL (60′) €90
DEEP CLEANSING COOL PEEL (60′) €90
BRIGHT RECOVERY COOL PEEL (60′) €90
VIBRANT-C MICRO PEEL (60′) €90

 

Cellmen logo

Door skincare samen te brengen met de ijzersterke Zwitserse reputatie van kwaliteit, technologie en precisie, bieden we je met Cellcosmet skincare van topniveau aan.

Behandelingen

Het luxeproduct Cellcosmet heeft een revolutionaire techniek ontwikkeld die de huid herstelt en zichtbaar jonger houdt.

Basisverzorging
60min | €95

Swiss Intensif Elasto-Collageen Verzorging
75min | €110

Swiss Cellfacial Revitaliserende Verzorging, Vitacell
90min | €140

Swiss Ultrasonic Deluxe Verzorging + Intensif Elasto-Collageen + Vitacell
105min | €195

Micro-Dermabrasie
€70 (Kuur: 5 + 1 gratis)

Voor heren:

Anti-Agingbehandeling op basis van bio-integraal gestabiliseerde cellen met een ultrasonisch apparaat
75min | €95

Maak nu je afspraak voor een
huidverbeterende behandeling