Schoonheidsinstituut

Manicure

 

Een manicure is een totaalverzorging van je handen en nagels. Ontspannend en een  echt verschil voor ruwe handen, kloven, broze nagels of andere gevoeligheden.

Bij Parfumerie-Schoonheidsinstituut Dierckx kan je sinds dag 1 terecht voor een klassieke, traditionele manicure. Een manicure voeren we altijd uit in een rustgevende omgeving en met de meest hoogwaardige ingrediënten, aangepast aan de noden van jouw huid en nagels.

 

Wat houdt een manicure precies in?

  • Zuiveren: je huid en nagels worden gezuiverd. Oude restanten van nagellak worden netjes verwijderd met het hand- en nagelverzorgingsmerk KOH.
  • Velletjes: droge, storende velletjes verwijderen we op een veilige manier.
  • Nagels: we veilen je nagels één voor één netjes in een gelijke vorm.
  • Hydratatie: d.m.v. een relaxerende massage brengen we een bom aan hydraterende ingrediënten aan ter herstel van droogte en gevoeligheden.

Extra personalisatie

Na een manicure staan je handen er zuiverder en eleganter bij dan ooit ervoor. Toch kunnen we het resultaat nog een niveau hoger tillen door gepersonaliseerde stappen toe te voegen aan jouw behandeling.  Hieronder lijsten we de mogelijkheden graag voor je op.

Lakken

Eindig je manicure met een prachtige kleur op je nagels. Gaat jouw voorkeur uit naar een natuurlijke kleur of maak je liever een statement met een opvallende trendy look? De collectie van Parfumerie-Schoonheidsinstituut Dierckx is een heuse kleurenwaaier, aangepast aan de trends van het huidige seizoen.

Omwille van zijn glasheldere glans en unieke hardheid, kiezen we ook hier voor de kleuren van het hand- en nagelverzorgingsmerk KOH. 

De uitstekende kwaliteit van de producten wordt bereikt door de toevoeging van Topaas aan iedere lak. Hiermee bereiken we een ultiem gevoel van elegantie en een oogverblindende sprankeling aan je handen bij iedere gelegenheid.

Omwille van de toevoeging van dit krachtige mineraal (in een gepatenteerde nanotechnologie formule), is je kleur langer beschermd tegen eventuele beschadigingen. Topaas is jouw garantie op een duurzame, langdurige en intense kleurlak.

Tip: French Manicure

De geschiedenis van de French Manicure gaat terug tot aan de middeleeuwen. Wat ooit gestart is met een wit potlood om de nagelranden in te kleuren, is anno 2022 geëindigd met een unieke lak-techniek. Ook bij Parfumerie-Schoonheidsinstituut Dierckx kan je terecht voor een french manicure. In plaats van je afwerking te voorzien in 1 kleur, lakken we je nagelbedden in een nude tint en je nagelranden wit, voor een klassevolle, tijdloze look.

Gelish – Pronails

Reeds meerdere jaren zijn we gekwalificeerd om jouw nagels te voorzien van de meest verbluffende gelish looks. Gellak wordt ook wel eens de semipermanente nagellak genoemd.

Net zoals een klassieke nagellak, brengen we de gellak aan met een penseel. Nadien hardt de gelish uit onder een UV-lamp. Hierdoor geniet je maar liefst 3 weken van de kwaliteit van jouw nagellak. Doordat je nagelbed in optimale conditie blijft, ondervind je geen schade of gevoeligheid na het verwijderen van de gelish nagellak.

Paraffine Pakking

Niet alleen je nagels, maar ook je handen hebben vaak nood aan extra hydratatie en zachtheid. Een paraffinebehandeling is de ultieme oplossing voor ruwe en droge handen.

Tijdens een paraffinebehandeling dompel je je handen enkele malen onder in een bad van lauwwarme (paraffine)olie, die je nadien laat afkoelen in een pakking met een heerlijk warme handdoek. Hierdoor zet de paraffine zich als een afsluitende handschoen over je huid, stimuleert het de doorbloeding en hydrateert het je huid tot in de diepte.

Deze behandeling duurt een half uurtje. Na een paraffinebad geniet je van de meest zachte handen.

Maak nu je afspraak
voor een manicure