Schoonheidsinstituut

MAKE-UP

 

Een mooie huid begint steeds bij degelijke skincare, maar een stralende make-up zorgt voor de finishing touch.

Parfumerie Dierckx staat je met plezier en expertise bij voor alle vragen rond maquilleren, permanente make-up, en bruidsmaquillage.

 

Waarom make-up dragen?

Make-up egaliseert je huid

Als je te maken hebt met huidproblemen, dan begrijp je dit als geen ander. Make-up zorgt ervoor dat je het nodige kan camoufleren, waardoor jij nog zelfzekerder voor de dag komt.

Heb je te maken met huidproblemen, dan adviseren wij je om een afspraak te maken met onze skin experts.

Lees hier meer over onze behandelingen voor huidverbetering.

Je wordt een betere versie van jezelf

Je hoeft natuurlijk geen specifieke reden te hebben om make-up te dragen. Als make-up ervoor zorgt dat je een betere versie van jezelf wordt, dan heb jij reden genoeg. Ga maar snel aan de slag met je Chanel foundations, je Le Volume mascara en zoveel meer.

Al sta je elke ochtend een uur in je badkamer…  jij verdient het helemaal. Zelfzorg is té belangrijk in deze haastige en drukke tijden.

Make-up zorgt voor een professionele uitstraling

Wij twijfelen er niet aan dat jij zonder make-up straalt, maar met een degelijke basis kom je nog krachtiger en meer aanwezig over. 

Make-up ondersteunt een verzorgde en professionele uitstraling. 

Wij ondersteunen je graag om een degelijke basis te zoeken die bij jou als persoon, maar ook bij je huidtint en -type past.

Make-up beschermt je huid

De make-up merken die je bij Parfumerie Dierckx terugvindt, doen net dat tikkeltje meer voor je huid. 

Zo werken wij onder andere met het skincare en clean make-up merk jane iredale. Deze producten doen je stralen én voeden je huid tegelijkertijd. De meeste foundations bevatten ook een fysische zonnefilter, waardoor jij de hele dag geniet van een degelijke zonbescherming zonder te moeten inboeten op een stralende look. 

Ook onze andere huismerken zoals Chanel, Shiseido en Sisley zijn steeds in ontwikkeling en betekenen het beste voor je huid. 

Je mag er zeker van zijn dat onze merken geen schade toebrengen aan je huid.

Welke make-up merken kan ik bij Parfumerie Dierckx vinden?

Wij adviseren je in onze parfumerie graag met onze huismerken Chanel, Shiseido, Sisley en jane iredale. Deze laatste drie kan je ook in onze webshop ontdekken.

Bekijk zeker ook onze Agenda om je make-up date in te plannen met de make-up artiesten van deze merken.

Kan ik mij professioneel laten opmaken bij Parfumerie Dierckx?

Wij zijn allemaal professioneel geschoolde make-up artiesten die ervan genieten jou te laten stralen. Ook komen wij voor speciale gelegenheden op locatie om jou op te maken.

Hoe gaan wij te werk?

We starten met een test make-up in onze parfumerie te Lier. Daar maken wij je helemaal op volgens jouw wensen en creëren wij jouw perfecte look. Zo hoeven we niets aan het toeval over te laten.

Op de dag zelf komen wij tot bij jouw thuis of op de gewenste locatie en verzorgen wij jouw make-up en die van jouw gasten.

Wil jij je professioneel laten maquilleren voor je bruiloft of voor een communiefeest of lentefeest? Contacteer ons voor een afspraak.

Tarieven

  • Dagmake-up: €50
  • Bruidsmake-up in instituut: €100 (inclusief proefmake-up)
  • Bruidsmake-up op locatie: €125 (inclusief proefmake-up in instituut, exclusief vervoerskost van €0,40/km)

Permanente make-up in Lier

Ga je liever niet dagelijks aan de slag met make-up penselen of eyeliners?

Dan wil je misschien de mogelijkheden van permanente make-up ontdekken. Zo geniet jij tot 5 jaar van een stralend resultaat zonder dat jij er iets voor hoeft te doen.

Bij permanente make-up wordt er net onder je huidoppervlak pigment aangebracht. Vergelijk het met een tatoeage, maar eentje waarbij het pigment minder diep gaat.

Wij bieden permanente make-up aan voor:

  • wenkbrauwen
  • eyeliner

Maak nu je afspraak voor
maquillage of permanente make-up